gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jordy Vonk37.53
2Stefan Brouwers36.97
3Vincent Valkenaers36.65
4Nikaj Droop36.64
5Jacques Pellen33.78
6Robin Blondeel32.65
7John Schilperoort31.2
8Andy Dekoning29.65
9Koen van der Avoort29.48
10JeanPierre de Waard29.2
11Pat Erauw28.1
12Coen Mulder25.56
13Kimberly Vercammen25.47
14John Schilperoort24.94
15Kimberly Vercammen23.69

had grooter setje moete hebbe

Heerlijk dagje.

dacht dat de wind er weer was..... maar niet dus

Started at Ouddorp Haven with the others. Downwind and then a bumpy upwind ride to Zonnemaire. Target was to do some distance, did 180km and stopped.

Big respect to Dennis, who was doing the 24H record again!!

Heerlijk gevaren, wat een dag! Dennis nog even aangemoedigd, ben benieuwd wat het is geworden.

Uploaden van de file lukte niet, later nog maar eens proberen. Toch maar even handmatig wat ingevoerd! 

Leuk om weer eens met gps te varen, tijdje geleden!  Goeie sessie, op de starboard gevaren i.pv. f2 omdat ik uren op het board wil maken voor de PWA. Snelheid zat er wel aardig in met de 7.2. Vaker doen!

Getuige geweest van de aankomst van long distance man Dennis K: na 24u geëindigd op iets meer dan 720 km ! Keuze Zonnemaire was allicht bedoeld om 24u vlak water te hebben, maar door te zuidelijke windrichting vnl. 's nachts heeft hij urenlang gevaren tussen startplaats en een groene boei aan de zuidelijke tip van Veermansplaat. En in de late namiddag en avond voer hij aan de binnendammetjes, maar dus ook in de chop owv. de windrichting, maar de wind was daar wel zuiverder. Dat is dus verre van vlak water... Hopelijk zullen we binnenkort ook zijn track kunnen zien. Fysieke gevolgen van de recordsessie waren er alvast: huid weggeschaafd op bijna alle vingerkootjes die met de giek in contact komen, enigszins bloeddoorlopen ogen, wat schaafplekken waar trapezevest en crashvest een rolletje huid meenamen, buikpijn van de voortdurende impact van de trapezehaak op de chop, een net-niet-verkrampte knie. Drie gps-en aangebonden, waarvan er 2 na ong. 250 km geblokkeerd raakten... (Dank voor de gastvrijheid van de familie die me een heerlijk bordje chili con carne aanbood)

Van zulke prestaties wordt een mens nederig, commentaar over mijn sessie zal ik dus beperken tot : "Geluk is: op 42km 2x chance hebben met de vlagen zodat ik de hele dam in één min of meer gepowerde run kon afjakkeren", en verder: "Ik ben kleir met Zonnemaire, waarschijnlijk voor de rest van 't jeir !!" wink

Dennis support, afwissend weer en niet de beste richting voor Zonnemaire.

Van af ouddorphaven naar zonnemaire.

FINISH