gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Barry van Lingen37.53
2Michel Meijer37.09
3Frans van Raaijen36.91
4Jan Hattuma35.13
5Rob Allersma35.12
6Sander van Huizen35.05
7Bart Hanekamp34.9
8Barry Klasens34.47
9Pieter Rietveld34.24
10Mark Baakman33.57
11John Overmeer33.51
12Frank Langhorst33.09
13Aart Veerman33.02
14Eric Wind32.88
15René van der Weijde32.7
16Rolf de Ruiter32.47
17Nils Bach32.25
18Nils Bach32.25
19Mark Baakman32.21
20Frank Heinen31.9
21Peter van der Ven31.08
22Anton J. Geesink30.94
23Wouter Liedenbaum30.56
24Hans-Peter Gossink30.45
25Jos Herfkens29.86
26Janko van Zon29.81
27Rudi Hekman28.82
28Renze Beimers28.4
29Janny Beimers28.3
30Roland Herwijnen26.63
31Rob Smidt25.97
32Erik Klaassens24.67
33Nicole Skodda21.74
34Bart Snippert17.35

paar goede vlagen, vette bui om 14:30.... pffff

heerlijk dagje op Horst naar een lange tijd niet gevaren te hebben!

2de keer met de SUPER gerepareerde Falcon 85. Tjitse Spitze heeft bijzonder goed werk geleverd door een Falcon die zo goed als door de midden was weer aan elkaar te maken en met een bijzonder goed eind resultaat (en een nette prijs)

Was al om half 10 op horst en stond als 1 van de eersten op het water en gelijk vol met de 7 meter door kunnen gaan... Tot half 1 gevaren, moest weer tijdig thuis zijn want mijn vrouw staat op punt van bevallen! (vandaag uitgerekend) Falcon icm de GPS Casper Speed bevalt mij zeer goed, kan goed hoogte lopen en downwind loopt het ook erg soepel wat resulteert in een 67,66 max... voor een 2de keer niet slecht!

 

Liquid lunch, but differently. In between work, managed to do 3 successful gybes. They ain't pretty, but they count! Oh, and a PR on the 10 sec average.

Setje nog iets beter getuned waardoor het halve wind als een malle liep. Weer een topdag met zon en wind. Had gedacht een pr op de alpha te hebben maar blijkbaar net een paar meter te wijd. Jammer.

Weer wind in de vakantie.Nu  Hotrod 27 eronder voelde goed met meer wind.Vandaag liep het wederom weer niet goed, veel gaten in de grondwind, daaardoor te weinig snelheid halve wind dan een vlaag dan gebeurt er gewoon te weinig.Later met de Hotrod 25 gevaren, wind werd iets beter, vaargevoel werd ook direct beter. Max 68,5.Heb nog wel een gat te dichten tov de anderen.Geef niet op vanzelf.

En alweer een mooie sessie!

Iets (te) optimistisch gekozen voor de 80L Xfire in de hoop een paar echt snelle runs neer te zetten. De snelheden wilden echter maar niet echt omhoog, volgende keer maar weer eens de Select Crossfire er onder met dit soort omstandigheden.  De wind was nog wat vlageriger dan gisteren, dus regelmatig staan wachten op een goede vlaag.  Verder heerlijk gevaren met regelmatig zon, helaas na ca 14.00 uur steeds meer buien met langdurige windgaten. Daardoor weer een ouderwets een eindje mogen wandelen..

 

Heerlijk middagje, met wat lekkere vlagen.

Heerlijk gesurft en ooknog best wel hard.

Wel nog moe van gisteren,maar weer PR!

Ging al beter dan gisteren.

Begin te wennen aan de KA koncept,maar moet nog veel uren maken voordat de snelheid omhoog gaat denk ik.Nu gewoon lekker halve wind varen en oefenen op het gijpen om mijn alpha te verbeteren.

Weer een dag met wind :-) Lang lopen zoeken naar juiste trim, veel veranderd maar ben er nog niet helemaal uit. Wel tevreden met de max.

Gezellige dag op strand Horst met John, Freek, Bart, Bart en Ries. Weer was lekker, wind was aan en uit. Toch lekker gevaren en een aantal leuke runs gemaakt maar helaas niet de snelheid waar ik voor gekomen was, de beste vlagen waarschijnlijk gemist, en misschien wel 7,8 in plaats van 7,0 moeten kiezen. 

Leuke afterwork sessie, eigenlijk toch een beetje onverwacht lekker in het zonnetje wat aardige vlagen.. 

Heerlijke middag. De vorm is aardig aanwezig. Voor deze keer de RB 6.3 op de Falcon 91 geprobeerd. Liep prima.

Zelfde omstandigheden als gisteren, maar waarschijnlijk door meer neerhaler en een kleinere vin ging het vandaag 2 km. sneller.

Op weg naar de top Jan H. ???

 

 

@John. Ja, was het maar zo'n feest... Voorlopig dik tevreden met de afgelopen dagen

Posting for GSK 

om half 2 was ik op horst, toen waaide het heel goed, beetje jammer dat ik mijn gps was vergeten... terug naar huis gegaan om de gps op te halen en om 3 uur stond ik eindelijk op het water. een paar vlagen kunnen benutten en een hele mooie max voor de gegeven omstandigheden. ook nog een run gelijk op met mark baakman richting de vaargeul, dat werd een max van 65 over de chop, ik denk dat ik in de hotrod de perfecte partner heb gevonden:) nog een hele lange wandeling terug naar de kant moeten maken, maar ach, het was weer lekker

Leuk dagje. Eerste deel samen met m'n broer gevaren, voor het grote strand. Kon het niet laten om daar ook een run te maken, dwars door de vakantievierende vrolijke recreanten, en blije kinderen die daar de beginselen van het surfen aangedragen kregen. Dat leverde nog een leuke run van 66 op. Sorry hoor, ben gewoon een gps-er. 

Tegen de tijd dat ik eindelijk naar het speedgedeelte kon, waren die mooie vlagen ook op. Toch een mooi daggie.

Eerst de weedspeed 28 erop gehad, toen stopte de gps ermee( leeg) daarna de Vmax 31 geprobeerd , dat scheelt wel aanzienlijk in het hoogte lopen (kom ik ook een keer zonder wandelen terug), denk niet dat het ermee harder loopt op ruime koers tov de weedspeed, verder heb ik geen wier aan de Vmax gehad, dus volgens mij word dat minder.    

Toch nog een prima sessie van vijf tot iets over zevenen. Toen ik aan kwam, was iedereen al weg of kwam net van het water. Alleen Wouter, mark en Aart waren nog op het water. Rond half zes nog een paar vlaagjes kunnen pakken, maar de wind werd alleen maar minder. Toen halve wind gevaren en wat alpha's geprobeerd. Niet ontevreden mee voor groot spul.

Mooi middagje surfen. In het begin wat goede vlagen, maar kreeg het er niet uit. De MXR leek toch wat meer power nodig te hebben. Later maar de Caspar gepakt en die leverder betere resultaten op, maar de wind zakte toch wat in. Ook tot mijn verbazing nog wat snelle runs over stuurboord kunnen maken. Normaal bak ik er niet veel van over die kant, maar vandaag ging dat nog heel aardig.

was weer een mooie surfdag, kon vandaag ook makkelijker terugkomen dan gister

Wat een dag weer, volgens de weer goden zou er wel 25 tot 33 knp komen hmmm 

Zeker niet groter als 7.0 want het ging los.

Hele dag te klein gestaan en eind van de dag nam hij nog meer af.

Alles op geruimd nog even met 8,6 het water op dat bleek beter.

Was al opgeruimd en de meeste waren al van het water toch nog even de mistral 112 met evo6 8,6 en de tribal weedspeed 37 gepakt kijken of er nog gevaren kon worden.

Nou dat is gelukt 1 Max 67,6 en een Max 67,4 dat liep al beter en lekker power in mijn zeil dit setje loopt wel en er zit zeker meer in , was de tweede keer pas met deze combi.

 

Repost for WSR, Run 2 was on a 110L 65cm wide Naish Grand Prix Board with a 8.0GTX sail.

Lekker middagje op mijn F2 silberpfeil 77, en ja het een vrij breed board voor deze wind maar hij vaart zo lekker relaxt. Al denk ik dat dit wel richting de max gaat.

Short after work session. Nice t be on the water. Always a pitty if the wind stops early.

Superdag op Horst met de matties. En daarna lekkere pizza met het OTF Custom Fins team.

Heerlijke surfdag met veel dfs maatjes, afgesloten met bbq!

NEILPRYDE