gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jacob Osinga34
2Sybe-Jan Booy22.08

Voor eigen veiligheid na 5 runs gestopt. En net als Twan en Wilko op de kant gegaan en terug gelopen. Terug varen ruim door de chop was niet veilig. Hendrix zat aan de andere kant op het eiland en is daar terug gelopen. Sybe was zelfs met een 3,5 op het water. Zo wat een wind!!!

Zware omstandigheden op de poelen. Bij aankomst zag ik alle surfers via land terug komen lopen. Ik wou toch even surfen, en heb een paar rakjes met het wavespul gedaan. Was met een 3.5 prima te doen, alleen dat gijpen is nog een dingetje met deze spullen. Veel te nerveus allemaal...

Toch knap gedaan Jacob. Ik ging pal upwind naar de overkant en stapte daar bij de kant af en draaide het spul om. Had nogal moeite om weer weg te komen want werd er bij het waterstarten al overheen gegooid. Besloot toen maar gelijk om weer terug te varen. Rak terug moest dus ruime wind maar dat was niet te doen met die hoge golven zo dicht opelkaar. dus kwam veel te hoog uit en ben toen maar de wal opgeklauterd om terug te lopen. Eenmaal op de kant zag ikTwan ook achter me aankomen en even later ook Jacob. Als het vlak water was geweest was het wel te doen geweest maar met dit geweld kon ik niet omgaan.
SEVERNE