gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jurjen van der Noord40.97
2Ron Koldeweid40.93
3Johnny Tuijn39.48
4Johan Huitema38.34
5Marco Bakker38.29
6Marcel Braas37.63
7Arthur Sanders32.43

waardeloos, soms heb je van die dagen dat niks klopt....jammer mooie spot

volgende keer maar weer beginnen met een andere mast.....

Vandaag met de 6.3 gevaren. Dat had ik gister ook moeten doen toen ik wat later daar was. Lekker gevaren. Nog een vervelende spinout met 65+, waarbij mijn "vorig jaar"Gebroken voet weer net even te lang in de voetband bleef dan me lief was. Gelukkig dit keer geen blijvende schade. Al met al een geslaagd dagje op Trintelhaven. 

Net even wat te weinig wind vandaag, maar toch even lekker gevaren. Misschien wel de laatste sessie van het jaar. Op naar een volgend jaar met meer speed!

Vandaag een stuk lekkerder gevaren als gisteren, de 6.3 past gewoon veel beter bij dit board en vin, wind leek zelfs iets meer haaks vandaag , maar durfde me langer af te laten schieten als gisteren, zeil lag lekkerder in de hand,  toen de wind verder toenam versnelde ik niet meer waar andere dat wel deden, andere vin eronder gedaan, maar werd ook niet beter,kon het niet vinden waarom het niet lukte, pas terug aan de kant kwam ik erachter dat er een lat geknapt was, nu hopen dat ik de 6.3 niet snel nodig heb, gezien me surfmaatje Eric, die me latten altijd maakt in Oosterijk zit

Roodkapje Ron vloog over het water, benieuwd wie er sneller was vandaag, Jurjen of "" Roodkapje"" Ron

smiley

Wat scheelt het Ron, bijna niets!

Sessie 86: Mega crash in het eerst serieuze rak, door de klap brak gelukkig mijn trapezekoord, maar het duurde even voor ik voorzichtig weer kon beginnen, voor mij nog niet duidelijk wat ik onder water geraakt heb maar een zandbankje is toch het meest waarschijnlijke..., " pijn is fijn" luidt het gezegde. Toch een mooie surfspot in bijna "zomerse" omstandigheden zo medio december 2014.

Johan kan je nog terugvinden met GPD ar pro waar het precies was dat je vastliep , dan kunnen wij daar even zoeken en een stok plaatsen

bedoel gpsar pro, dan kan je de coordinaten toch terugvinden

Ah net niet! cool
Het was een topdag, en zelfs een zonnetje aan de hemel. Kon het maar altijd 10+ graden zijn.

Repost andere GPS (0,11 snellere max, 0,03 langzamere run, gemiddeld zelfde)

Jurjen: Net teveel! wink

FINISH