Gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Ron Koldeweid37.92
2Marco Bakker34.2
3Raymond Wortel33.62
4Raymond Wortel33.53
5Jeroen Labots30.71
6Edwin Harteveld22.81
Session Times: visible when logged in and Premium member

de 2e keer Kut op het Ku(i)tje....

wind was compleet weg toen ik aankwam, kwam later terug maar doordat het water een stuk hoger stond dan ik gewend was kon ik niet wennen aan de 1e bank en doordat de wind niet zo krachtig was voor mijn set dorste ik niet naar de 2e bank door te steken.

Na 2 runs gemaakt te hebben, nog wat gespeeld met mn set en dat beviel prima.

Trouwens de 1e keer met deze combi, gaat uitstekend met lichtweer, beetje jezelf licht maken, ruime wind en wop! het setje was in plane,..

Vanuit de steiger ruime wind ging prima, terug naar de steiger ging minder goed, toch iets te weinig wind icm de tegenstroom.

niet getreurd, 7.8 voor de 1e keer opgetuigd en gevaren, prima zeil, bevalt mij veel beter dan de reflex 4 7.8 en zelfs nog een stukje beter dan reflex 5 7.8; daar kon ik wel vrienden mee worden.

Leuk om weer even bijgepraat te hebben met Marco, Serge, Ron, Marion, Jeroen en Raymond.

Next time betterwink

Aangekomen regen en nauwelijks wind... Precies om 15.00 uur kwam er wat planeerbare wind en draaide deze naar NO. Maar het was ook om 15.00 laag! Snel het water op want ik wilde koste wat het kost varen. We moesten haasten want om 15.10 kwam het water alweer ophoog bij Den Helder. Zoveel mogelijk kilometers maken in een korte tijd (max. 30 minuten hadden we) was noodzakelijk om minimaal 70 gemiddeld op de teller te kunnen krijgen. Heb sinds lange tijd weer de S26.5 eronder geschroefd. Ga hem er weer vaker onder schroeven, je maakt er meer kilometers mee, het gijpt makkelijker en daardoor heb je een hogere kans op een hoger gemiddelde dan met een Asy vin.

Wind viel tegen vanmiddag en toen we hem eigenlijk niet meer verwachte kwam hij alsnog even. Waterstanden waren niet goed, waardoor je slecht kon zien waar je aan het varen was en het was al ver van de kanten ondiep. Maar ja we hebben gevaren en dat is op zich wel weer top. 

Dag die we maar snel gaan vergeten...

Eerst staan praten met Ron, Marco en Serge, later kwamen Edwin en Jeroen nog langs waaien.

Na laaaang wachten werd de wind toch ietsje harder, gekozen om de 7.0 te pakken met de 89 in een redelijk slalom trim.

Durfde het toch niet echt aan tussen de banken, eerste runs met de handrem erop gevaren.

Later nog wel wat vlagen gepakt, maar niet mijn omstandighden frown

Marco bedankt voor de koffie!

 

Zelfbouw GPS post

Short test run with the new 2015 Blade. With RDM smoother than its 2012 twin, but can use a bit stiffer mast than used. Will be a nice ride this season ;)

Short test run with the new 2015 Blade. With RDM smoother than its 2012 twin, but can use a bit stiffer mast than used. Will be a nice ride this season ;)

AVANTI