gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jurjen van der Noord42.07
2Gerlof Hansma41.21
3Dylan de Jong40.44
4Johan Huitema40.38
5Hendrik de Jong39.72
6Anne Evert van der Veen39.21
7Oane Kingma38.21
8Hans Schuttert37.47
9Gerlof Hansma37.46
10Jan Hendrik de Bruin34.79

Much more wind than expected and I was overpowered with 7.0 big time. I was hitting the max with this board and fin. At the end I crashed softly but fel unlucky in my sail and damaged it angry

Unfortunately my second best run is discarded in the filter otherwise I would have 75.19 avg.

 

I love the mud.... upd3

Gaaf dagje op het Wad, mooie ervaring, combi liep mooi, terugtocht was weer bijzonder met opduikende zeehondjes en een gratis wadloop cursus :) Rob bedankt voor de hulp op de terugweg...

Begonnen met de 7m en de 89, 5 runs mee gemaakt en toen snel naar de kant. De eerste twee runs waaide het nog niet hard, maar toen ging de kraan ineens behoorlijk open. Toen maar in de 5e run besloten naar de kant te gaan, kon ik ook meteen een mile neerzetten, in de mile zat ook de 73 10-sec run.

Pfff wat een crime om even te wisselen en je spul schoon te houden, nou vergeet het maar. 's ochtends net de auto schoongemaakt, nou dat was ook voor niks met die slijkpoten kwam ik overal tegen aan en de rest vd spullen zat ook onder de slijk, alles smerig grrrrrrr. Wel de goede beslissing om van set te wisselen want 6,4 en 50 en hotrod25 voer erg lekker.

Wow, wow, wow, what a session, out of nowhere! My #3 fastest session ever, and my fastest session with 7.0 evah by a huuuge margin. Unbelievable!

When we were still standing ashore the wind didn't seem that much, but decided to take the W53 anyways, as the wind was predicted to pick up a bit. However, as soon as I hit the water the wind was quite breezy and I regretted bringing the 7.0. But as the conditions were just awesome at the 2nd bank it worked out great for us and we could make some awesome runs.

The only downside was the dreadful mud, but looking at the results of today: totally worth it!

Good fun with a great group of people today!

Top dag! Voor eindsnelheid had ik beter de speed kunnen pakken maar heb heerlijk gecruised op de isonic

Sessie 8: Een dag vol uitdagingen, eerst met de 7.8 door het slik naar de achterste plaat, zeil te groot na 7 minuten. Met Gerlof weer terug, Door het slijk,  de 7.0 gepakt, weer door het slik, energie op, trapezekoordjes nieuw maar te kort..... Enfin ik had er meer van kunnen bakken, nu een warme douche nodig! :-)  Het leven is soms... volhouden! :-)  Thanks Gerlof voor de assistentie!

Top dagje. Er had wat meer in gezeten als ik wat beter op de positie van de mastvoet en op de uithaler had gelet. Het terug komen aan wal was door het diepe slib een behoorlijke uitdaging. Sommigen gingen daar wel heel ver mee....

had meer in gezeten als ik een kleiner board had gehad en mijn zeil settings op orde had gehad, verkeerde verlenger, andere giek en trapeze niet op orde.

LOFTSAILS