gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Andre Hoogendam32.69
2Nikaj Droop32.64
3Stefan Brouwers32.53
4Leon Dirks32.3
5Stijn Pontfoort30.94
6Paul Lampaert30.74
7Niek Huisman30.19
8Rob Buis30.16
9Frank Langhorst29.94
10Gerrit Slijkoort29.75
11Jacques Pellen29.54
12Sipke Bijlsma28.5
13Harry Bol28.17
14Pat Erauw27.95

Supersessie! De voorspelde wind kwam prima door en daarbij ook nog een lekker zonnetje, heerlijk. Stond meestal prima gepowerd met 7.0, maar kwam downwind iets te kort, dus snelheden hadden met 7.8 nog wat hoger gekund. Anyway, heerlijk gevaren!

Poeh wat een heeriljke vrijdagmiddag besteding.

Zon, toenemend windje en lekker vlak water op Ouddorp haven.

Ik kan niet echt heel veel met dat dammetje, snelste rakjes op behoorlijke afstand van dammetjes gevaren.

Wel lekker even gijpjes kunnen draaien.

Niet de voorspelde wind, wel lekker om weer eens met de FF99 en 7.8 te varen. Snelste run met de Severne van Nikaj. Heeel fijn zeil.

Zo het zonnetje was er ook bij en voor de rest lekker druk, voor de vrijdag blij dat ik vrij was haha.

Nice sailing with friends....see you guys in 5 months.... Ciao

Topdagje puur amusement met een zonneje der bij. Bedankt Eric om mij door de spot te gidsen TOP yessmiley

Heerlijke dag en doelstelling van de dag (een alpha van meer dan 30) gehaald. Kom nog wel duidelijk conditie tekort.

Supersessie op Ouddorp Heaven :)

Pas laat op het water, eerst een tentamen maken.

Met 7.1 het water op gegaan en ging heerlijk:) Het dammetje links laten liggen en lekker door de chop aan het knallen geweest. Heb een uur geprobeerd, jammer dat ik halverwege een stukje moest lopen omdat ik op een ondiep stuk kwam. Toch niet ontevreden met het resultaat.  

Was echt lekker, jammer dat ik er zo laat was. Hopelijk komende weken nog veel zulke sessies.

Angulo 95 en Gun 7.1 is echt een topcombo trouwens:)

Het posten van de sessie trouwens via classic.gps-speedsurfing gedaan. De nieuwe site bleef aangeven no data...

Vandaag een testdag om mijn omgebouwde Falcon course race van 140 liter te vergelijken met mijn andere light wind board, een X-fire 130. De Falcon deed het prima en is sneller de RRD X-fire. Grootste gedeelte gevaren met een omgebouwde MXR Katana 38 cm. 

Een topsessie en de verbouw is prima gelukt, nu twijfel ik wel weer of ik er nog cut-outs in ga vrezen

Zon, wind, drukte rond de gelegenheidsfotograaf Bert H (zijn we allemaal iijdel of niet ? ;-) ). Nu eindelijk eens wat verder voorbij het dammetje gevaren, zien of dat veilig diep is, is het geval. Bijna zonder onderbreking gevaren. Toen ik na een 60km opgewarmd was en erin begon te komen begon ik een aantal dingen kwa techniek te beseffen: hou mijn handen enorm gespreid op de giek, kan daardoor niet diep genoeg hangen en genoeg bodyweight in de trapeze zetten, kan dan ook minder hoogte lopen, trek de laatste 20-30cm niet dicht, mis dus die extra dot gas, heb dan mindere snelheid... allemaal van die essentiële dingen die je pas na 6.000 km begint te ervaren, een hele doos van Pandora ging plots open ! Daar zou ik nu voor de rest van de dag eens op beginnen trainen zo dadelijk, eerst een hapje eten... of nee, toch nog maar even lekker downwind langs het dammetje, lekker dichtbij... en plots, ter hoogte van het houten paaltje op de dam, doemde daar een grote donkere vlek op. Te laat om te stoppen... krrrrrraaaaak vin eronder uit. Ja, het was daar maar enkeldiep. Gelukkig geen katapult en geen boardschade, want het geluk bij het ongeluk was dat het vinblad gewoon uit de voet gescheurd is, losgekomen door de impact, waardoor ik nog wel een eindje bleef doorglijden. Volgens André hebben de CS vinnen van dat jaar (oranje opdruk) daar wel eens meer last van, wist ik niet. Te mijden dus. Die met witte opdruk niet. De rest van de training is dus voor volgende keer: handen dichter tegen de trapezetouwtjes, laag zitten, zeil dicht trekken, die kracht via het achterste been naar het board leiden. Jaja, nog werk zát dit jaar :).

Heerlijk dagje gevaren.

lekkere sessie met Marcel, zon, wind en een heerlijke set

Repost vanwege software update gpsresults. Echter daarmee is de Alpha 0. Dus weer upload met Gpsspeedsurfing.

GUNSAILS