gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Gerlof Hansma35.53
2Jurjen van der Noord34.98
3Johan Huitema33.9
4Andries Keulen30.92

Leuke ochtendsessie op het wad. In de 1e 5-10 minuten stond er nog wind en kon ik daarmee naar achteren, eenmaal aangekomen stond er nog 1 run wat wind en daarna was het niet veel meer. De andere mannen waren later en kwamen niet weg, dus wel een uur alleen gevaren. Daarna draaide de wind wat en nam hij toe, vanaf dat moment kon je lekker varen. Krijg de 7m er maar niet mooi op staan, het vaart niet slecht, maar heb het gevoel dat het beter kan en moet.

Heerlijke ochtendsessie. 

Erg koud. Gelukkig leende Andries mij zijn handschoenen. Daarna ging het water beter. Bedankt Andries! Laat die zomer nou maar eens komen. matig windje, maar de locatie en het gezelschap maakten het toch tot een leuke sessies.

Sessie 16: Hoofdstuk uit de moddemannetjes! Een trainingssessie met ondermeer 1 km zwemmen, 3 keer door de modder en twee keer optuigen. En toch was het ff leuk met Gerlof (thankS voor de spuit), Jurjen en Andries. Graag had ik met de Z35 gevaren, maar die is nog onderweg, dan loopt het setje wellicht nog iets beter!

AVANTI