gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Vincent Valkenaers34.52
2Paul Lampaert31.34
3Fabian Crombeen30.83
4Dirk Hacha30.71
5Koen Onderbeke30.12
6Kurt Van Holderbeke29.19
7Tim de Wilde27.9
8David Van der Veken26.67

Gehoopt op even veel wind als gisteren , maar helaas frown ...dus gegokt op de 90l met 6.4 maar was permanent te klein en voer nooit lekker gepowerd.

Toch blij 113km op het board te hebben gestaan angel , met een gezellige afsluiter in de vriendschap yes

 

Er zat te veel oost in de windrichting en de wind kwam niet goed door. Enkel toen ik van het water kwam omdat ik nog moest werken draaide de wind meer naar N en nam hij toe.

Volgende keer beter. Ik heb de 2013 blade gevaren met een sdm mast en dat geeft echt wel meer power en de mogelijkheid om scherper te varen.

Gisteren als eerste opgetuigd en zo goed als laatste het water op. Gezien de wind die er maandag stond, gokte ik op 90 liter, maar twijfel, twijfel, waar blijft die wind. Dus op het laatste moment toch maar de 110 liter genomen en daar heb ik eerlijk gezegd geen spijt van.

Nog een keertje met de SL7 39 cm gevaren omdat mijn nieuwe Hurricane SR6 39 nog niet klaargemaakt is voor de vin box (@Patrick de SL7 Silver is nog steends puntgaaf hoor wink)

Snelheid die kreeg ik er niet goed uit, wind shifte in het beging ook veel van richting, tegen de avond kwam de wind er uiteindelijk door, maar dan zat het getij eigenlijk reeds lang verkeerd. Maar.... voor de rest een prachtig surfsessie en daar gaat het hem om. Gezellige bende op het water en daarna een gezellige babbel in de vriendschap. Top. @Dirk, steeds welcome op de topspot in de O-spot achtertuin . yes

lekker gevare me de buddys na lang wachte op de wind 

 

2de posting met gpsar5.11

nu kloppen de afstand km wel

Toen ik rond 15.00h aankwam zag ik alle O-spotters al aan de grote bank. Meestal planerend, maar zonder overschot. 7.8m2 was de juiste maat. Met mijn Loft tijdelijk onbeschikbaar, kon ik gelukkig de 7.8 van mijn schoonbroer lenen. Thanks Pat!

Net toen ik op het water kwam shiftte de wind iets naar noord, zodat je ook upwind langs de bank die zalige lange rakken kon maken. En met die lange dagen was er nog tijd genoeg om de 100km (net) vol te maken met een mooi uurtje erbij.

Nog even mijn JP/NP combi geruild met die van Vincent (maar hij moest ze wel terughebbencheeky) Setje voelde stabieler aan (het zeil?), acceleratie was voelbaar beter (board?) en setje liep hoger, losser, maar met full control op het water (vin?). Beter dus, maar logisch voor het leeftijdsverschil, denk ik dan. Hiermee ook mijn topspeed gezet. Later (toegegeven met iets meer wind) met mijn oude set een iets snellere run gezet.

De afsluiter in De Vriendschap maakte de topdag weer compleet. Tot de volgende sessie, makkersyes

What a lousy session. I think the worst one of the year for now. 

Next please!!

 

PS: Fabian thanks for borrowing the board but I had to less wind to get the full potential of it!

SEVERNE