gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Pieter Hamstra35.38
2Jurjen van der Noord35.29
3Albert Kinderman34.92
4Gerlof Hansma34.46
5Andries Keulen33.04
6Alwin Visker32.93
7Anne Fahner32.68
8Ingolf van Oostveen31.68
9Johan Gelling30.6
10Paul Visker30.37
11Matthijs van der Bijl30.33
12Jan schuttert27.47
13Yorick Knol26.38

Korte 2e sessie op het meer. Zal je altijd zien op zee geen wind, op het meer wel. Waaide vlgs de windmeter ondertussen 10 kn meer als dat we op zee  hadden. Deze wind op het meer had van mij niet gehoeven, ietsje minder was leuker geweest, dan blijft het vlakker. Onder de kant kon je niet varen door al het wier, en verder van de kant af was het stuiteren. Snel gestopt.

Een bump en jump sessie. Daardoor ook weinig km's gemaakt. Wind was er genoeg. Tot ver uit de kant wier/gras. Dus stuiteren over het meer. Na een tijdje op de kant hebben gekeuveld maar gestopt. Rest ging nog even door. Benieuwd of de fam Visker nog gem 60 hebben gehaald. Zie nu thuis dat de wind iets verder was gedraaid.

Sessie was te kort. Voortijdig gestopt.

Moeilijke omstandigheden op het Lauwersmeer. Veel wier en veel chop.

Het was in het begin ZWAAR! Door het gras niet onder de kant te komen, dus verderop het meer moeten varen met beste bakken. De armpjes waren na elke run best verzuurd. Na een break toch maar het water weer opgegaan, de wind was iets gedraaid en de omstandigheden een stuk vriendelijker. Weinig KM gedraaid, maar wel een tevreden gevoel!

@Alwin: van harte met je PR! 

veel chop en veel wier.

Ik was begonnen met de 6,3 maar na een kwartiertje er achter gekomen dat de omstandigheden niet helemaal gunstig waren...

toch lekker kunnen varen nadat ik had omgetuigd naar de 5,8

Mooi middagje op het Lauwersmeer.

Eindelijk een gemiddelde van boven de 60! Wel de hele middag overpowered gevaren. Was eigenlijk na een paar rakken al verzuurd in de onderarmen. Zou graag nog een keer in dit soort omstandigheden willen varen met iets meer macht over het materiaal. 

super evening session!!!

Mooie afterwork sessie, we konden de runnetjes  onder bij de dijk zetten al was het wel ruim het moest een goeie vlaag zijn anders liep je uit vlaag.

Vandaag een topsessie op een vlagerig lauwersmeer. Onder de kant eerst veel last van het wier gehad dus al snel de runs bij de dijk gezet. Voor het eerst met de hotrod gevaren, super!

vond het moelijke omstandigheden

ZFINS