gps-speedsurfing

  Detail information event

Event nameNorwegian Speedmaster 2019
Start DateFriday, February 1, 2019
End DateWednesday, January 1, 2020
Event contactinfooec@mycoteam.no
Event sponsorwww.surfbutikken.no
CountryNorway

  Event description and NOR

Vi fortsetter festen i 2019 ! 

Alle som seiler i de norske farvann og klarer å laste opp en gps fil til www.gps-speedsurfing.com er også i år hjertelig velkommen ! 

Eventet går fra 1 februar 2019 til 31 januar 2019 (vet ikke hvorfor jeg valgte februar, så håper de som seiler før dette får lagt ut sine sessions) ....  

Hvis du er på utkikk etter en klokke for ren speedseiling så anbefaler jeg GW-60 (noen tekniske utfordringer), men både sportsklokker og mobiler har blitt brukt med hell :-) Du må kunne laste ned/opp en fil i .gpx - format fra enheten da ... 

Jeg anbefaler alle å søke oss opp på facebook ( Norwegian Speedmaster 2018 (eller 2019 hvis jeg klarer å endre navn... ) der du finner masse tips om tekniske løsninger, utstyr for speedseiling og ulike spotter i Norge ! 

Jeg anbefaler også at man sponser www.gps-speedsurfing.com med et premium membership da man da får tilgang til en del morsom statistikk samt at man får sett hvor man har seilt på kartet. Gutta der er de som gjør dette mulig! 

Premiering er ikke helt avklart ennå, men håper selvsagt at www.surfbutikken.no stiller opp med noe premier i år også :-) Hvis andre har noen sponsorpremier så ikke nøl med å ta kontakt da :-) 

I fjor hadde vi 44 deltakere og 316 sessions og satser på flere i år! 

Er det spørsmål eller annet så finner du meg på stranda eller på facebook eller via E-post til oec@mycoteam.no 

Lykke til alle sammen! 

Get your vitamin sea in the fast lane ! 

  Event messages

-