gps-speedsurfing

  Detail information event

Event nameNorwegian Speedmaster 2020
Start DateWednesday, January 1, 2020
End DateThursday, December 31, 2020
Event contactinfooec@mycoteam.no
Event sponsorwww.surfbutikken.no
CountryNorway

  Event description and NOR

Vi fortsetter festen i 2020 ! 

Alle som seiler i de norske farvann og klarer å laste opp en gps fil til www.gps-speedsurfing.com er også i år hjertelig velkommen ! 

Eventet går fra 1 januar 2020 til 31 desember 2020  

Hvis du er på utkikk etter en klokke for ren speedseiling så anbefaler jeg GW-60 (noen tekniske utfordringer), men både sportsklokker og mobiler har blitt brukt med hell :-) Du må kunne laste ned/opp en fil i .gpx - format fra enheten da ... 

Jeg anbefaler alle å søke oss opp på facebook ( "Norwegian Speedmaster 2020") der du finner masse tips om tekniske løsninger, utstyr for speedseiling og ulike spotter i Norge ! 

Jeg anbefaler også at man sponser www.gps-speedsurfing.com med et premium membership da man da får tilgang til en del morsom statistikk samt at man får sett hvor man har seilt på kartet. Gutta der er de som gjør dette mulig! 

Premiering er ikke helt avklart ennå, men håper selvsagt at www.surfbutikken.no stiller opp med noe premier i år også :-) Hvis andre har noen sponsorpremier så ikke nøl med å ta kontakt da :-) 

I fjor hadde vi 60 deltakere og 408 sessions og satser på flere i 2020! 

Er det spørsmål eller annet så finner du meg på stranda eller på facebook eller via E-post til oec@mycoteam.no 

Husk at dette ikke er bare for de aller raskeste, men også for oss som slurer litt i bakevja med et digert smil om munnen !

Lykke til alle sammen! 

Get your vitamin sea in the fast lane ! 

  Event messages

-