f Home - gps-speedsurfing
gps-speedsurfing

Detail information event

Event nameWSR 2021 (Weed Speed Race)
Start DateThursday, July 1, 2021
End DateFriday, December 31, 2021
Event contactinfoWindsurfing.nl Crew (info@weedspeedrace.nl)
Event sponsorTelstar Surf, Duotone, Fanatic, ION, KA Sail, Tribal, Windsurfing.nl, GP3S
CountryNetherlands

Event description and NOR

WSR 2021 (Weed Speed Race)

Update 18 december 2021: i.v.m. lockdown einddatum 18-dec-2021

Graag nodigen wij je uit om, op één van de beste windsurfspots in Nederland, mee te doen aan een Windsurf GPS speed challenge. Strand Horst staat bekend bij vele als de speed bakermat van Nederland. Gedurende het jaar binnen de periode 1 juli t/m 18 december kan iedereen meedoen aan deze virtuele wedstrijd door simpelweg zijn/haar GPS sessie te posten op GPS-Speedsurfing.com. De enige voorwaarde daarbij is event registratie, geen inschrijfgeld nodig dit jaar dankzij Windsurfing NL!

In de Notice of Race (NOR), zie onderstaande “event meldingen”, vind je de reglementen.

WSR 2021 – Notice of Race (NOR)

Dit event is bedoeld voor iedereen die vanaf Strand Horst start en vaart op het Wolderwijd tussen Telstar Surfclub en Harderwijk. Het is een virtueel event; meld je aan voor dit evenement via “events” op GPS-speedsurfing.com. Aan het eind van het seizoen worden de winnaars bekend gemaakt. De prijsuitreiking zal plaatsvinden aan het einde van het seizoen of aan het begin van het nieuwe seizoen. De organisatie is in handen van Windsurfing.nl.

Hier in het kort een paar regels:

• Deelname aan dit virtuele evenement is geheel voor eigen risico. De organisatie is op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor eventuele schade of gevolgen van deelname.

• De standaardregels van www.gps-speedsurfing.com zijn van toepassing

• Posten van GPS sessies gaat via http://www.gps-speedsurfing.com/ Bij het posten selecteer je als spot "Wolderwijd - Strand Horst" en tevens het event "WSR 2021 (Weed Speed Race)".

• Sessies worden gevaren met start vanaf Strand Horst op het Wolderwijd tussen Telstar Surfclub en Harderwijk, met windsurfmateriaal en op vloeibaar water.

• Alle door GPS-Speedsurfing goedgekeurde GPS-en zijn toegestaan, voorkeur is een Doppler device

• Posten van je sessie moet gebeuren binnen 7 dagen na het surfen

• Tracks moeten worden bewaard! De organisatie van dit evenement is gerechtigd om tracks op te vragen en te controleren, en bepaalt of een sessie reglementair is en in de eind ranking wordt opgenomen. Iedere deelnemer die onder vermelding van het evenement post op gps-speedsurfing.com wordt opgenomen in de event ranglijst.

• Wil je echter in aanmerking komen voor de jaarprijzen dan dien je minimaal 2x een valide sessie voor dit evenement te posten. Deze 2 sessies moeten op verschillende dagen gevaren zijn.

• Het event start op 1 juli 2021 en loopt tot en met 18 december 2021. Sessies voor of na deze datum worden niet in de einduitslag opgenomen.

 

Deelname event

• Voor deelname moet je via GP3S geregistreerd zijn bij het event "WSR 2021 (Weed Speed Race)": https://www.gps-speedsurfing.com/default.aspx?mnu=event&val=697l Registreren kan dan via de optie “subscribe for event”. Je moet wel eerst ingelogd zijn.

Individuele ranking (overall en per discipline)

• Qua ranking maken het wat eenvoudiger:

- de overall ranking is de Gewogen Ranking: gecumuleerd voor meerdere speed diciplines (2sec, avg, 100m, 200m, 500m, mile, hour, alpha). 

- daarnaast rankingen obv 5x10 sec per leeftijdsklasse en geslacht.

Zoals op www.gps-speedsurfing.com weergegeven bij het event.

 

Dispuut of onduidelijkheid regels

Bij enig dispuut, onduidelijkheid of interpretatie van deze regels beslist altijd de Windsurfing.nl Crew. Dat besluit is dan onherroepelijk.

Meer info

Voor meer info neem contact op met de Windsurfing.nl Crew (info@weedspeedrace.nl) of via de website www.weedspeedrace.nl

Communicatie naar deelnemers doen we via: https://www.facebook.com/WeedSpeedRace/ of https://forum.windsurfing.nl


Evenement sponsors zijn: Telstar Surf, Duotone, Fanatic, ION, KA Sail, Tribal, Heidi Liebt, Windsurfing.nl, GP3S

 

Event update messages

-