gps-speedsurfing

Detail information event

Event nameNorwegian speedmaster - 2022
Start DateSaturday, January 1, 2022
End DateSaturday, December 31, 2022
Event contactinfooec@mycoteam.no
Event sponsorwww.surfbutikken.no
CountryNorway
Event scope/areacountry

Event description and NOR

-

Vi fortsetter festen i 2022 ! 

Alle som seiler i de norske farvann og klarer å laste opp en gps fil til www.gps-speedsurfing.com er også i år hjertelig velkommen ! 

Eventet går fra 1 januar 2022 til 31 desember 2022  

Hvis du uansett skal ha en high-end sportsklokke anbefales det å teste Coros Vertix 2 /1 eller Coros Apex Pro som laster data sømløst på på GPS - siden og alt ligger klart når du kommer hjem fra seilinga.

Jeg anbefaler alle å søke oss opp på facebook ( "Norwegian Speedmaster 2021") der du finner masse tips om tekniske løsninger, utstyr for speedseiling og ulike spotter i Norge ! Fin måte å følge med hva som skjer. 

Jeg anbefaler også at man sponser www.gps-speedsurfing.com med et premium membership til noen hundrelapper! Man får tilgang til en del morsom statistikk samt at man får sett hvor man har seilt på kartet. Gutta der er de som gjør dette mulig! 

Premiering er ikke helt avklart ennå, men håper selvsagt at www.surfbutikken.no ved Sveinung Wetlesen stiller opp med noe premier i år også :-) Hvis andre har noen sponsorpremier så ikke nøl med å ta kontakt da :-) 

I fjor hadde vi ca 50 deltakere (minus 5), men hele 602 unike sessions (minus 442) og satser på flere i 2021! 

Er det spørsmål eller annet så finner du meg på stranda, på facebook eller via E-post til oec@mycoteam.no 

Husk at dette ikke er bare for de aller raskeste, men også for oss som slurer litt i bakevja med et digert smil om munnen og som elsker å seile!

Lykke til alle sammen! 

Get your vitamin sea in the fast lane ! 

Event update messages

-